sâmbătă, 10 aprilie 2010

Secretele Andreei Raicu



Andreea Raicu este, fara doar si poate, una dintre cele mai stilate personalitati din Romania. Plus ca este foarte frumoasa, si arata tot timpul foaarte bine, ca "scoasa din cutie". Pun pariu ca va interseaza cateva mici trucuri de frumusete venite din partea ei, asa ca am adunat mai multe informatii de acest gen, pe care vi le impartasesc si voua.

Iata'le:

-in fiecare dimineata se spala cu apa termala de la frigider
-in perioada rece foloseste creme de corp mult mai grase
-bea cel putin 2 l jumatate de apa/zi
-ia in fiecare zi 1 g de vitamina C, cel mai bun antioxidant -somnul este foarte important, mai ales cel inainte de ora 12; e cel mai sanatos
-nu pierde nopti in mod regulat
-evita alcoolul
-alearga zilnic intre 4-5 km


Care este produsul de frumusete care nu-ti lipseste niciodata din beauty case?
Hmmm... e greu sa ma hotarasc intre genele false si lip gloss-ul de la MAC. Totusi, singurul produs care a rezistat testului timpului este parfumul Donna Karan New York, pe care il folosesc inca de la lansarea lui pe piata acum 9 ani.

Parfumul preferat?
De cand a aparut, folosesc doar DKNY.

Gloss-ul?
MAC.

Fondul de ten/pudra?
Dior si MAC.

Mascara?
Lancôme si Amplicils.

Produse de ingrijire a parului?
Kérastase.

Cremele?
Advanced Night Repair de la Estée Lauder, Kanebo, Lancôme si Dr. Grandel.

Crema de corp?
Clarins si Shiseido.

Gelul de dus?
L’Occitane si Biotherm.


...................................................................................................................................................................
In incheiere, iata si un "meniu" din partea vedetei:

Dimineata:
-musli+seminte crude de tot felul (migdale, seminte de floarea soarelui, dolvleac) +prune uscate….cu lapte de soia
-fructe
-uneori un ou fiert

Pranz:
-Supe de legume, ghimbir, rosii, linte, salata, loboda…
-paste, orez cu legume, cu ciuperci si rosii uscate, cuscus cu legume, avocado umplut
-salate diverse -de spanac, de brocoli, de avocado, de legume, tabbouleh
-legume la gratar, marinate, fierte, rulouri de vinete umplute cu rosii, hummus

Seara:
-salate, legume, peste uneori….

Sursa: revista Viva, blogul Andreei Raicu.

0 comentarii: